9 sep. 2009

Sista Aricha,sista chans! (10/9)


För att alla ska få chans att smaka på dom sista 5 kg för i år, packar jag 50gr påsar som ska skickas till hela Sverige!

Idag och bara idag (10/9) går det att beställa 50 gr Aricha lot 10.
Skickas fraktfritt som brev direkt till er, för bara 30 kr/50 gr.

Först till kvarn.

6 kommentarer:

  1. Grymt Costas! Drack en bombastic hos en klasskompis som har en La Spaziale S1 mini idag! Fick hemlängtan! /Nicke Blue

    SvaraRadera
  2. Nice!
    Är den bra La Spazialen?Jag har aldrig testat den.
    Din Aricha ska rostas nu och skickas på en gång.
    Kul o höra från dig.Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Grymt! Jag beställde 5 påsar igår! Tack för detta!

    /Peter

    SvaraRadera
  4. La Spazialen är en riktigt bra maskin! Svårt att avgöra om den eller dallacorten är bäst då man inte har dem sida vid sida men de spelar i samma liga helt klart. La Spazialen känns lite bättre när det gäller utformning och bygg kvalite. Plus att man har hetvatten och dioder som visar temp. Man skulle fått mäta lite temp stabilitet osv. innan man kan säga så mycket mer dock :) Rocka vidare uppe i umeå!

    SvaraRadera
  5. Härligt!
    Kaffet är på väg!

    Nicky boy,vad tror du om en Costas Café i Linköping!Skule det funka?Eller nåt café som servera vår kaffe?

    SvaraRadera
  6. Som jag känner så är inte riktigt kaffeintresset så utbrett ännu, det är ju mest kedjorna som styr här nere! Att hitta ett Café som ville köra på ert kaffe vore nog inte helt omöjligt. Finns endel ställen som har bra förutsättningar men dåliga råvaror och lite dåligt utbildad personal.

    Men jag är tveksam på att det skulle vara en bra investering på kort sikt. Det krävs mycket arbete som du vet. Tänk att Linköping är som Umeå för 5 år sedan.

    Skulle man haft tid och fortfarande jobbat skulle man ju kunna göra något åt det. Men när jag inte får några timmar på barista och har fullt upp med studier så är det svårt att stimulera kaffekulturen mer än i sin bekanskaps krets!

    SvaraRadera